HUNDRAfyrtioåtta

Om ni undrar varför det har varit grymt tomt här så är det för att jag har tagit mitt pick och pack och flyttat hit hundrafyrtioatta.blogg.se/.
Både bloggmässigt och i verkliga livet. Så nu är jag en del av det fina kollektivet. Och jag är grymt grymt glad! Så om ni vill fortsätta följa mig vilket ni vill såklart så börja kika in där vetja. Det är jag och mina tre roomisar som skriver och finns där!
Puss så länge!

linked

tillbaka efter en fin helg i nypan. massor av mat, shopping, prat, film, mys, familjehäng och lite öl. bara massor av fint alltså, precis som alla!
Har ikväll umgåtts med min nya bästa vän spikmattan. U N D E R B A R!
Och nu försöker jag mest peppa inför mitt nya liv som ska börja imorgon. Utan godis. Iaf inte i veckodagarna. Känns sådär just nu, allt jag tänker på är hur sugen jag är på geléhallon. Geléhallon? När är jag sugen på det annars? Bara för att jag ska försöka bli nyttig igen så försöker min hjärna vara skojig med mig. Tyvärr det är du inte hjärna!
nehepp nu ska jag umgås lite med Chuck innan vi ska sova. Kommer bli en spännande dag imorgon!
Bjussar på lite popart alà macbook såhär på kvällskvisten.

citat från Mekka

Äldre man till en ännu äldre man
"Här får DU en baugette"

second hand i nyköping

Hemma i Nyköping igen. Ett himla farande fram och tillbaka, men det som är bra med det är att man då kan shoppa loss på alla grymt bra second hand affärer som finns. Har fyndat massor idag och känner mig grymt nöjd!
LP-skivor 10 kr/st, Lee jeans 60 kr, Stickad tröja 35 kr, Vit skjorta 20 kr, Parkasliknande jacka 70 kr, Kofta 40 kr, T-shirt 10 kr, Paljetttights 25 kr, Topp 40 kr, Klänning 25 kr, Sidenskjorta 40 kr, T-shirt 10 kr, Väskor 15 kr/st

Billigt och bra och himlans najs.
Ikväll blire Breaking Dawn på nya bion här, så det blir spännande och se hur den är. Både biosalongen och filmen.
Nehepp nu ska jag iväg igen!



joline om HTC

"men det finns två inställningar här, ett kugghjul och en magisk hatt.. jag tar hatten..... ojdå det var fel"

Ja att leta reda på alla funktioner på en "modääääärn" mobil är som att vara med i en av dom svåraste frågesporterna...

Moa i hundrafyrtioåttan

Nu har jag varit på 148an i två dygn, vi har pluggat, druckit te, ätit, haft sleepover i Sofias rum, och pratat om days of our lives, haft snabbgenomgång av alla fem säsonger av Gossip Girl, haft panik i ångest när "nån" galning kastade äpplen på fönstret mitt i natten för att den glömt mobilen... och ja vi har bara haft det allmänt gött. Funderar på att flytta in typ nu. Ja juste, det har jag ju inte sagt,  men jag flyttar hit i december, och kommer bli en del av 148an, och det känns himla fint verkligen! Är sjukligt trött på att bo i skägget nu och behöver en positiv förändring, det enda som är dåligt med den här flytten är att när jag väl har flyttat in så kommer Moa att flytta ut, eller hon flyttar i januari. Men iaf, tråkigt blir det för oss. Men hon kommer ha det underbart, då hon åker iväg till Dublin och kommer bo i världens finaste lägenhet. Inte alls avis.
Men nu har jag dedikerat det här till Moa bara för att hon är så fin. Och Moa du behöver inte vara ledsen för att det inte blev någon basket, för du fick ju vara med oss istället :D
Jag, Joline och Sofia har suttit och pluggat hela dagen och varit grymt duktiga! Men nu har vi gett upp och sitter och lyssnar på julmusik och planerar inför julbak. Älskar december, man gör så mysiga grejer då! Inte för att det är december nu, men snart.
Nehepp nu ska jag se om det inte är någon som ska ha dom där nedrans pannkakorna, annars tar jag dom minsann. Sen ska jag åka hem och packa.
Puss!
Kommer sakna dig Mois!

försenad halloween

Var maskeradfest igår hos 148:an, försenad halloween, eftersom halloween var för flera veckor sen, ja jag vet. Men det var maskerad och det var asnajs det! Och det var väl himla tur eftersom jag har taggat för den här festen i flera veckor och haft nedräkning. Men det var ös!
Jag som Alex i Clockwork Orange och Anna som Teckfackare
148:an som Pingvin, David Bowie och Tor-Björn!
Och ja som vi har väntat på dessa Tempelriddare!
Och ja när man har haft en grym kväll så är inte dagen efter alltid lika najs. Idag var en sån dag, och det här kan vara den fulaste bilden nånsin! haha
Men det är ju tur att man har sexiga lår och att man inte är ensam om att vara en deghög.. I den positionen har jag och Moa befunnit oss hela dagen, tillsammans med Vem vet mest maraton, Crocodile Dundee, en halv pizza och ett evigt zappande. Härliga söndag!
Och ja Moa jag har fortfarande på mig din tröja, och jag kommer sova i den i natt igen!

dans

Har idag börjat träna dans med några grymma brudar! Det gick asbra och det kommer bli awesome! Har lagat asagod böngryta och kollat på Gossip Girl. Och nu har jag panik. Hatar den serien samtidigt som jag älskar den mer än allt. Nu blir det diska och plugga. Fy fan vad kul!

vice

jaha då har man blivit vald till vice ordförande för SeKeL som är våran sektion på universitetet. jaa. himla spännande.. eller nåt. läskigt.
Nu sitter jag och pratar i telefon, äter yoghurt (bäst att passa på när inte yoghurtmannen är hemma) lägger in massa musik i iTunes, fixar med låtar inför imorgon då vi kör igång med dansgruppen jei! fixar matlåda och pluaggar. Oh yes multitasking på hög nivå!
Var orolig för att jag skulle ha glömt bort koreografin som jag gjorde för några veckor sen, men den satt, så det var najs!
Nepp nu ska jag fortsätta här
Ciao!

mjukis

nu ska jag byta om från mjukiskläder till andra mjukiskläder, det känns skönt. Sen ska jag bege mig till Anna och hänga med henne och lurka hela dagen. Försöka ta oss ut i skogen en sväng också kanske.

där regnbågen tar slut

Anna är fin och jag ser full ut. That's how we role it!
Haft en fin dag med Annalove idag.
Himla bra dag över huvudtaget, vi bara hängde och fikade och tjatade som vanligt. Åkte sen hem och lagade god mat. Och nu sitter jag och pysslar lite, äter fruktsallad och kollar på mitt nya beroende Pretty Little Liars.
Och imorgon hoppas jag på sol :)

onsdagsmys

sitter i köket och har onsdagsmys med lite jazz, skorpor, chailatte och Elle. Himlans fint tycker jag! Har varit duktig och städat mitt rum, så tyckte att jag förtjänade det!
Har inte uppdaterat så mycket. Har inte orkat helt enkelt. Men ska försöka iaf!
I helgen var jag i Stockholm en sväng med M och gick runt litegranna!
God macka
Har skrivit massor av listor idag igen, får panik när listorna tar slut
Några har frågat om mitt lilla rum. Ska försöka lägga upp bilder på det i veckan
Den här helgen ska jag bara ta det lugnt och göra najsa grejer
Inte så bra föreläsning idag, vi hade filosofi idag med en lärare som pratade engelska med fransk brytning och blandade det med lite svengelska. Men filosofi var ju så himla enkelt innan, så tyckte att det behövde bli lite mer klurigt, det var ju bara najs egentligen!
Hade för mig att jag skulle skriva nåt mer oerhört intressant, men har glömt bort vad det var.

RSS 2.0