hej

har varit och stooooorhandlat idag, jävligt najs! så nu kan jag äntligen äta mat. var hemma i Nyköping i helgen, himla fint, sorgligt, grymt kul och stressigt. Men himla skönt att åka dit och ladda om batterierna. Men tyvärr känns dom inte så omladdade när jag nu ska läsa hela fem sidor i literaturen tills imorgon då vi har skojig föreläsning med hon läraren som inte alls läser innantill från sina papper, hon tuggar inte tuggummi hela tiden heller och hon kan allt jaja aaaabsoluuut. inte. nej men så det känns motiverande..
men bajs, nu måste jag läsa dom himla sidorna!

sova

Borde egentligen sova. Men kan inte. Styckar upp livet i bitar, dissekerar varje dag och detalj framöver. Behöver struktur behöver pengar. Fått studiebidraget idag, men känns ändå sjukt svårt att få ihop allt!
Behöver få ordning på livet, på allt som kommer. Men det går liksom bara inte.
Har ikväll gjort fyra listor, listor över massor av saker jag behöver göra. Måste göra måste få ordning.
Får panik över att jag måste få ordning men om jag inte har ordning så får jag panik. Vet inte vilket som är värst.
Måste kanske iaf sova nu, men vet inte om jag kan. Kanske ska skriva in det i en av mina listor också. Sova. Eller kanske komma upp på mornarna. Det är värst. Men om jag har struktur kanske jag kommer upp... Jag vet inte. Hur gjorde jag förut? Jag kommer inte ihåg.
Ska fundera lite till innan jag somnar. Tar kanske lite te också. Det ska vara bra har jag hört.
Kvällstankar Puss

skojkväll

Det här är vad jag roar mig med ikväll! Läser De Grekiska Tragedierna. Urkul!

golvet

det är där jag befinner mig just nu. liggandes på golvet. har gjort början på en koreografi till våran nya dansgrupp, den kommer bli awsome! men nu ligger jag alltså på golvet, känner mig allmänt lökig och fettig och kollar på bilder på Dregen och undrar varför han inte gifte sig med mig. den jäveln.
ska väl ta mig upp och göra nåt vettigt. om ett tag...

Basket 1.1

En basketvideo från i tisdags, detta är inspelat i slutet efter en två timmars träning, så ursäkta att vi verkar lite trötta och sega, men vi kommer igen! Men det blir bara tuffare och tuffare så det är najs!
Och ja jag ser ut som ett litet barn när jag rör mig!

148:an hela dan

Är och våldgästar 148:an, men såg till att dom blev nöjda och glada genom att baka en kladdkaka. Spelat när & fjärran en sväng och nu blir det tydligen stinsen brinner...
ja men alltid lika roligt att vara här med dom och fisa.
Anna och Jenny är också här...

tillbaka


jaha tillbaka i linkan och är redan sjukligt irriterad!
dela kök med okända är något jag inte vill göra om. vatten med diskmedelsmak är inte min favorit! och har för mig att kranvatten inte brukar bilda ett skum när man häller upp det i ett glas... men vad vet jag. Nu ska jag inte vara arg mer utan ta en till knäckemacka, har tryckt i mig fyra redan men känner att fem är perfekt

kort visit

hej Nyköping, igen, åkte hit en liten sväng för att träffa några fina!
Linköping brb!
puss

te i trädgårdsföreningen

jag och Anna kände oss arbetslösa (lite mjukisbyxor och Oprah stuket) idag då vi inte hade någon föreläsning och vi båda bara gick och drog hemma. Så med en termos te drog vi in till trädgårdsföreningen, satte oss och hetsdiskuterade gossip girl...
Vi sa att vi skulle ses senare vilket vi inte gjorde.
Jag cyklade till café myran, drack kaffe och spelade spel.
Cyklade hem, möter en man springandes i shorts, barfota och med bar överkropp. Jag tyckte det var jätteroligt verkligen, asgaravde och höll på att trilla med cykeln för att jag glodde så mycket. Alltså jag menar, hur många är det som är ute och motionerar så halv elva på kvällen? Jo men juste det var ju i Skäggetorp så det kanske inte var så konstigt när allt kommer omkring!
Ska gå och lägga mig, känner mig lite hungrig och tänker att jag längtar tills jag vaknar och får äta frukost. Kommer på att jag alltid sover för länge, hinner bara gå upp och klä på mig innan jag måste cykla, blir därför nästan aldrig någon frukost. Ser fram emot lunch istället.
Nu blir det lite Xena - warrior princess innan jag somnar, alldeles för sent som vanligt!

shopping i ryd

Jag, Sofia och Jenny gick och handlade lite på hemköp igår. Så jävla najs på hemköp, alltså bästa stället att handla på om man vill ha så lite för pengarna som möjligt! Jenny köpte potatis, upptäckte att det var både smart och skönt att bära dom på huvudet.
Efter det så körde vi grymmaste basketträningen hittills!

Fantastisk sida!

Från och med nu ska jag börja leva efter den här underbara kalendern! Finns nåt att fira nästan varje dag! Underbart, massor av ursäkter för att fika och festa jihooooo!
Så klicka på länken nedan för att följa den också, häng med det blir grymt!
http://temadagar.se/kalender-2011/

måndag

jahajaha, måndag idag och vi har nu börjat med historia idag. Den "riktiga" kursen startar nu efter introduktionskursen som vi haft de första veckorna. Så det kändes kul! Vi kommer nu köra historia, konst och litteratur samtidigt. Kommer nog bli tufft men kul! Annars har det ösregnat här idag, så det blev ingen basket med Skäggetorp Leopards. Som då är vårat grymma basketlag. Himla trist! Men blev en mysig eftermiddag hos 148:an istället med nybakade kakor. Hoppas på bättre väder tills imorgon så vi kan köra då istället! Usch, vet verkligen inte vad jag ska göra ikväll, får lite panik av att bara sitta hemma själv och glo. Borde städa lite, men det är ju så himla trååååkigt!
Jaja inte så kul, men en inblick i min måndag fick ni där!

höstpicknick

Vi begav oss till trädgårdsföreningen med lite fika och picknickade för fullt på en bänk




Vi hoppade även lite hopprep! :) så himlahimla fin video! Titta och njut


söndagsmys

har haft en riktig myskväll. lyxade med egengjord sushi, så himla gott! och lite new moon och vit chokladglass. himla najs alltså!

Pizzabak och filmkväll

Hög koncentration behövs för att det ska bli perfekt pizza
nomnomnom!
efter den spektakulärt goda pizzan så blev det film. Super! haha har ni sett den? om inte så gör det! vet inte om den var bra eller dålig, mest störd! Men se den! Och sen lite Pirates på det. Finfint!

Kanelbullensdag

Vi firade kanelbullensdag hemma hos mig med massor av bullar och najs häng!
En liten video, ursäkta kvalitén, inte så bra alls.

Thåström

Ikväll är det jag och Joakim som hänger, dricker te och äter nybakade scones i höstrusket. Eller egentligen är det bara jag. Han sjunger bara fina ord ur högtalarna till mig. Bara mig. Jag behöver honom på hösten, han tar mig genom mörker, kyla och för mycket tankar. Han har redan tänkt allt. Han hjälper mig att se lite mer färger än löven som faller från träden. Han är mörk, som hösten, som jag.
Oj vad deppigt det blev! Allt är egentligen himla fint. Jag älskar depphösten! :)

Kappa

Just ja! Blev kär idag, i min nya höst/vinterjacka som jag hittade på Myrorna. Den är så fin så fin! Tyckte att den var lite dyr. Men sket i det. Köpte den iaf. Upptäckte sen att den gick och vända ut och in, så det var egentligen två jackor en med mönster och en svart, så det var ju mer än värt! Ska lägga upp bilder nån dag med jackan på, för aj löööv it!
Min nya retrokappa från 60-talet! love

Basket 1.0

Ja ni vet att vi är gangsta nu. Vi hänger i Ryd och spelar basket och ja ni vill också va lika gangsta! Men sorry, alla
kan inte vara det!

I'm a true believer

Idag åkte jag, Moa och Sofia till Norrköping med campusbussen, himla trevligt för oss studenter eftersom den är gratis för oss! Vi mötte upp Jenny för lite lunch. Himla god pasta från ett najs billigt ställe. Ja jag vet vi älskar allt som är billigt. Helst gratis. Campuset i Norrköping är sjukt najs! Asfint! Vi gick en sväng vid vattnet och turistade lite med kamerorna i högsta hugg. Vi har varit bönder i storstan hela dagen idag verkligen, haha inte haft koll på någonting! Och på något vis så har E-types låt I'm a true believer, förföljt oss hela dagen och ingen har kunnat släppa den. Jag har den fortfarande på hjärnan! Fantastisk låt det där! Mer E-type till folket!! Eller... jag vet inte..
True belivier!

Mys hos Anna

Anna, du är i Uppsala nu, och jag vet inte riktigt om det är helt okej alltså!
En heltrevlig kväll hos Anna med vin och mys!

Succé

Juste! När jag var hemma nu i helgen så upptäckte jag att jag var med i Nyköpings, ja vad är det för nåt.. reklamtidning? Ja den kommer ut typ en gång i månaden iaf. Och dom har alltid med en topplista med människor som gjort bra grejer typ iaf enligt dom.. Men så såg jag att jag var med på listan, tillsammans med Emma och Zubaida som sjöng i vårt soulband förut. Så ja det var ju lite sköj.
Tack så himla mycket Succé för att ni absolut hittat den mest charmiga bilden ever på mig! not! får panik!
Texten är alltså:
"Representerar 90-talisterna som nu kommer fram likt svampar ur jorden. Överallt hörs de. Tack Tonborgen, Slakthuset, Ung Kraft, Rock och poplinjen, kommunala musikskolan, estetlinjerna och alla som tar vara på dessa talanger. Låt tusen sångerskor till blomstra"
Så jaa, det var ju trevligt nu när man flyttat att dom inte glömmer en så lätt..

Bak och Bakisdag

Efter några trevliga dagar i Nyköping, med fikor, mys och utgång så är jag nu tillbaka i Linköping igen. Känns ganska bra faktiskt, blev fint mottagen av kidsen idag också så det kändes himla fint. Kan göra som hundrafyrtioåttan och ge er ett dagens citat "fin cykel! eller asså jag menade inte cykeln utan dig" charmörerna i Skäggetorp alltså. Kan verkligen göra ens dag!
Har mest känt mig degig och seg idag. Och det enda jag har gjort är att baka. Bakat massor av kanelbullar tills på tisdag då vi ska ha bullkalas och fira kanelbullens dag hemma hos mig. Himla festligt! Så jag hoppas att det kommer några nu när jag har slitigt idag! Ska snart trycka i mig en bulle och se om dom ens är goda.. himla jobbigt annars.

RSS 2.0