Jävla Nyköpingskids

Alltså det är en jävla skillnad på Skäggetorpskids och Nyköpingskids. Kom fram till idag att jag älskar Skäggetorpkidsen, dom ger en liksom en egoboost varje gång man kommer cyklandes. Dom busvisslar, ger en slängkyssar och ropar att man är snygg. Ja jag erkänner man får en liten egoboost för en stund, även fast det typ är 14 åringar, men ändå! Alltid kul med uppskattning! Tillskillnad från kidsen i Nyköping, som ropar efter en att man ser ut som Harry Potter... inte lika kul.
Så ja jag längtar till kära Skägget just nu!

GG och Nyköping

Sen i typ Juli är jag frälst av Gossip Girl, plöjt igenom alla säsonger dag ut och natt in. Och har nu sett det första avsnittet av säsong fem. OCH JA JAG VILL MER ÄN NÅGONSIN HA CHUCK BASS! Bara ge mig honom för fan! Hur jävla svårt kan det vara!
Sitter just nu på bussen till Nyköping, ska vara där tills på söndag och hänga med fina människor och ta igen lite tid. Så det ska bli himla mys. Men det känns lite konstigt också, eftersom Linköping nu är mitt hem och man vill träffa alla där också. Anna var lugn jag kommer tillbaka. På måndag, det är snart, och jag har ju mobilen med mig!
I LOVE YOU!

Filmkväll

Precis hemkommen efter en supernajs filmkväll hos 148:an med klassisar och Moa!
Vi har tryckt i oss mängder av popcorn (som förövrigt blev min middag) vi har kollat på Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Visst hette den så? Pinsamt annars. Sen blev det Legally Blonde. Men vissa pallade inte trycket och gick hem..
Men nästa filmkväll så kommer vi ha Luke Wilson marton och även köra hans alldeles egna drinkspel som kallas "when it looks like I need to poop, DRINK!" kommer bli epic, eftersom man lär behöva dricka varje gång han är i bild..
Nu blir det lite Tudors, sova och ladda för första historieföreläsningen imorgon!


Kulturnatt

Vi var i Norrköping på kulturnatt, eller ja snarare kulturdag! Vi provade att spela instrument, provade på keramik, och vi gick. Ja det var en trevlig dag.

fiol har nog aldrig varit min grej...
Men kanske mer Anna och Leos
Vi provade på keramik
Och här är den nya stråkkvartetten! Så vackert och melodiskt! Visste inte att dom var sånna naturbegåvningar på stråk! Himla fint!
Anna, Leo, Joline och Isak!
Lyssna och njut

Den där lördagen

Kom på att jag hade lite mer festliga bilder från den där lördagen för två veckor sen när vi var på Platens som hade bartömning, och det var varmt och vi dansade galet!


Måndagskväll i Skägget

Alltså det är najs när man hör exakt vilken film och vilken scen dom i lägenheten ovanför kollar på! Jag menar då behöver man ju inte slå på någon egen, då kan man bara ligga och lyssna, som när man var liten och lyssnade på kassettband innan man skulle sova. Det är förövrigt sagan om ringen eller ja, dom två tornen, just nu har precis uruk haierna kommit till Helms Deep där dom ska förgöra alla, vilket inte lyckas då Gandalf kommer och köttar sönder alla i sista stunden typ.. blev himla sugen att kolla på sagan om ringen nu, jävla fransmän, det har jag ju inte tid med!
Alltså dom ovanför lär ju ha grymt dålig hörsel, eftersom allt dom gör, gör dom verkligen sjukt högt! Irriterande!
Och ja jag vet att uppdateringen har sugit något stort och jag som skulle hålla det här vid liv.. Dåligt av mig. Ska komma igen nu! Kommer snart massor av roligheter till er. En till video kan jag utlova med skönspelande musik från Norrköping i helgen.. ehm, typ..  så häng kvar!
Har egentligen inte hänt så mycket den senaste veckan. Har vart sjuk. Varit i Norrköping. Och spelat basket idag. Det var iofs himla skoj. Jag vann. not. Önskar jag hade gjort det. Men nästa vecka då jävlar blir det revansch!
Nu ska jag fortsätta bälja i mig te och fortsätta plugga på min del av vår grupps otroligt fina framförande tills imorgon då vi har examinationsseminarie i filosofi. Önska mig lycka till!
PUSS!

Mamma och syster

Mamma och syster var här en sväng i lördags och vi fikade och pratade massor, det var himla mys era goingar!

Bowlingfredag

Vi tänkte dra ut några stycken på en lugn och trevlig bowlingkväll

Men så blev inte fallet....
Det blev en köttig och jävligt najs kväll. Bowlingen gick väl sådär för mig.. Men det var najs!

Torsdagsmys i Tannefors

Fin torsdag i Tannefors med rosévin och massa snack.
Anna vill gärna poängtera att det absolut inte för nånting i hela världen heter spela bowling! Så ni vet, så säg det för guds skull inte!

Saknar

Även fast jag har det grymt här så saknar jag ändå er därhemma i Nyköping (eller där ni är just nu)! Så här är en liten video från augusti när vi sågs och fikade i mängder! Och även om inte alla som jag saknar sjukligt mycket är med i just den här videon så vet ni alla att jag älskar er och saknar er och att vi ses snart! PUSS!

Basket

Var i Ryd idag och lirade lite basket med några gangstabrudar. Niiiiiice!

Kundvagnar del 1

I Skäggetorp tar man med sig kundvagnen hem, det gör alla, det är väl inget konstigt med det?
Dem finns på alla möjliga bra ställen. Här i min trappuppgång. FINT! Det är bara lite så vi gör här i Skäggetorp helt enkelt.
Behöver jag ens skriva att det kommer komma mer inlägg om kundvagnar? Bara för att det är så najs! Så håll utkik

Köa jaojao!

Vi tänkte, ah fett nice att gå på djungelfest på lördag och dansa galet till SMK. Biljettsläppet skulle vara tisdag 8.00 i Kårallen. FETT, vi drar dit klockan 03.00 då borde vi ju kunna få tag i biljetter lätt! Sagt och gjort, efter lite nattliga samtal så var vi alltså en taggad skara på mig, Anna, Joline, Moa, Eric och Martin som kom till Kårallen som nummer cirka 320. Vi hittar finfina platsen att slå läger på, med spel, lekar och matsäck, övertrötthet, galenhet och fet jävla aggressivitet så flyter timmarna på ganska bra. Klockan börjar nu närma sig åtta och det är inte så speciellt kul längre att vara där.. magen svider, man mår illa och vill mest kräkas, men vi härdar ut och biljettsläppet öppnar äntligen, man ser glada människor med biljetter fladdrande i händerna snabbt lämna platsen. Efter en timme av denna syn så börjar siffran närma sig 200, soft, inte jättelänge kvar nu då. Någon säger något luddigt i en megafon.. undrar vad.. biljetterna till lördagen är slut. WHAT?? i helvete heller! Men jodå, dom var slut och vi var slut. Fan. Men men, efter några minuter av att smälta det hela, så känns det ändå okej. Natten var grymt kul så jag är nöjd. Och vi gör bara nåt annat på lördag. Nice.
Det var inte lika fett att ha två timmars seminarium i filosofi klockan 10 efter den natten...
Och ja man är grymt het klockan typ fem på morgonen när man köttar sönder sig själv
Puss Anna!åkejrå

såhär känner jag mig just nu, fett lökig, galet trött och med en sjukt överbelastad hjärna..
jag ska sova en sväng nu eftersom jag varit vaken i över ett dygn.. men senare så får ni en bättre och roligare uppdatering när jag återfunnit lite krafter. puss

Alltså tjockis

Var precis ute i köket och skulle hämta lite godis i mitt skåp. Jag tar ner burken och känner hur den glider ur mitt grepp, så i min desperation för att inte hälla ut allt godis kastar jag mig fram för att fånga burken, lyckas, men ramlar själv omkull på golvet. Ligger där på golvet med godiset i säkert förvar tryckt mot bröstet, men med en konstig generad känsla av att jag verkligen gjorde allt för att inte godiset skulle hamna på golvet..

Kalas

Kalas var inte kalas alls. Men Moa fick öl och var glad!

Arbetare är fina i skägget

När jag kom hem häromdagen så kollade jag ut genom fönstret, och där sitter det tre stycken män på en varsin åkgräsklippare och samtalar med varandra. Länge. Efter ett tag kommer det en cool kille och börjar spela fotboll på gräsmattan, männen hoppar av sina åkgräsklippare och börjar lira med killen. De spelar ett tag, sedan hoppar de upp på sina fordon kör iväg och vinkar manligt åt varandra.. det är i Skäggetorp det händer
När jag kom hem häromdagen så kollade jag ut genom fönstret, och där sitter det tre stycken män på en varsin åkgräsklippare och samtalar med varandra. Länge. Efter ett tag kommer det en cool kille och börjar spela fotboll på gräsmattan, männen hoppar av sina åkgräsklippare och börjar lira med killen. De spelar ett tag, sedan hoppar de upp på sina fordon, kör iväg och vinkar manligt åt varandra.. det är i Skäggetorp det händer

Rar tjej

Efter finsittningen i lördags på HG:s så sov jag i Ryd. Eftersom det var finsittning så var alla uppklädda och jättetjusiga. Men när man vaknar upp dagen efter, bakis, rufsigt hår och utsmetat smink, så känner man sig inte så tjusig längre. Och inte blir det bättre när man cyklar (the ride of shame) hem likadan och med gårdagens festkläder. När man väl är hemma i Skäggetorp och man snabbar sig in för att ingen ska hinna se en, så kommer det springande en typ 12-årig tjej och det bara lyser om henne och hon utbrister "OJ vad du var fin!" jag ler och tänker att det bara händer i Skäggetorp.
Jag bjussar på en trött och ocharmig bild från Ryd

Blogg alltså

Nu har jag också skaffat mig en sånhär blogg och ska väl försöka hålla alla er intresserade uppdaterade om mitt liv i Linkan.
Den här bloggen kommer handla om livet i Skäggetorp. Vad gör man här egentligen?
Den kommer också handla om universitetshets, coolhetshäng i Ryd, snygga människor och bara allmänt onödigt vetande om mitt liv. Så häng med alla nära och kära och nya för den delen, det blir nog kul!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0